Konto

Indrefilet av ullgris

The piece highlights how the right couch can transform a living room into a cozy sanctuary, where relaxation

Ingredienser

  • 800 g indrefilet
  • 800 g småpotet
  • Olje, salt og pepper
  • 400 g rødbete
  • 2 ss smør
  • Smakes til med salt
  • 1 stor pastinakk
  • 2 dl solsikkeolje
  • 1/2 sjalottløk
  • 100 g sopp
  • 2,5 dl kyllingkraft
  • 1 dl fløte
  • Salt og pepper

Slik gjør du

Stek småpoteter med olje, salt og pepper i ovn på 180 grader varmluft til de er gylne.

Brun indrefileten i en stekepanne og stek videre i ovn på 120 grader til kjernetemperatur på 55 grader.

Skrell rødbete og kok i store biter til de er møre. Kjør glatt med smør og salt, spe på med kokevannet til ønsket konsistens.

Skrell pastinakk og skjær i tynne strimler. Friter på 150 grader til de er lett gylne.

Stek løk og sopp i en kjele. Ha på kyllingkraft og reduser litt. Ha på fløte og kok i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Featured products

Up next

Handlekurv

Handlekurven din er tom.

Gå til kassen