Indrefilet av ullgris
The piece highlights how the right couch can transform a living room into a cozy sanctuary, where relaxation

Ingredienser
- 800 g indrefilet
- 800 g småpotet
- Olje, salt og pepper
- 400 g rødbete
- 2 ss smør
- Smakes til med salt
- 1 stor pastinakk
- 2 dl solsikkeolje
- 1/2 sjalottløk
- 100 g sopp
- 2,5 dl kyllingkraft
- 1 dl fløte
- Salt og pepper
Slik gjør du
Stek småpoteter med olje, salt og pepper i ovn på 180 grader varmluft til de er gylne.
Brun indrefileten i en stekepanne og stek videre i ovn på 120 grader til kjernetemperatur på 55 grader.
Skrell rødbete og kok i store biter til de er møre. Kjør glatt med smør og salt, spe på med kokevannet til ønsket konsistens.
Skrell pastinakk og skjær i tynne strimler. Friter på 150 grader til de er lett gylne.
Stek løk og sopp i en kjele. Ha på kyllingkraft og reduser litt. Ha på fløte og kok i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.